ΣΤΗΛΕΣ

4 σκέψεις που πρέπει να κρατήσετε κρυφές από τον σύντροφό σας 

This post was originally published on this site

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για μια καλή σχέση, αλλά μερικές φορές μπορεί να μην έχει θετικό αποτέλεσμα.

Και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι καλύτερο να κρατούνται μυστικά για  την αποφυγή περιττού πόνου. Το να γνωρίζετε τι να μοιραστείτε και τι να αποφύγετε είναι πολύ σημαντικό.

Ακριβώς επειδή θεωρείτε τον σύντροφό σας τον καλύτερο φίλο σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να του πείτε τα πάντα.

4 Μυστικά που δεν πρέπει να πείτε στον σύντροφό σας

Έχετε συναισθήματα για τον πρώην σας

Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε ποτέ να κάνετε στον σύντροφό σας είναι να αναφέρετε τον πρώην σας σε κάθε συζήτηση. Ακριβώς επειδή συνεχίζετε να τον σκέφτεστε, και να αναρωτιέστε τι πήγε στραβά, δεν είναι καλή ιδέα να ενημερώσετε τον σύντροφό σας για αυτές τις σκέψεις.

Μπορεί να το πάρει αρνητικά και θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη σύγκριση των προηγούμενων εμπειριών, χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία μάθησης. Αλλά εάν ελπίζετε ότι μια μέρα θα τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας, πιθανότατα έχετε κολλήσει στο παρελθόν.

Δεν σας αρέσει η οικογένειά του

Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα μυστικά που πρέπει να κρατηθούν, γιατί όλοι έχουμε εκείνο το άτομο στην οικογένεια του συντρόφου μας που δεν συμπαθούμε. Εκτός αν πρόκειται για μια τοξική κατάσταση, κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, γιατί οι άνθρωποι γίνονται προστατευτικοί για εκείνους που αγαπούν.

Σε….ές φαντασιώσεις

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ή να σας βλάψει, ανάλογα με τη σεξουαλική φαντασίωση που έχετε. Εάν σκέφτεστε τον στενό της φίλο με αυτόν τον τρόπο, είναι καλύτερο να μην το εκμυστηρευτείτε.

Το σεξ δεν είναι τόσο καλό

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συγκρίνετε και να πείτε στον σύντροφό σας ότι είναι ο χειρότερος σεξ από τους προηγούμενους.  Βρείτε τρόπους για να καλυτερεύσετε την ερωτική επαφή, συζητώντας με το έτερο σας ήμισυ.
ΠΗΓΗ: jenny.gr

The post 4 σκέψεις που πρέπει να κρατήσετε κρυφές από τον σύντροφό σας  appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: