ΥΓΕΙΑ

Ψυχρολουσία: Επιστροφή της χρήσης μάσκας παντού!

This post was originally published on this site

Το μέτρο για τη χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους αναμένεται να ισχύσει ξανά από τον Σεπτέμβρη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες….

η ανησυχία κυβέρνησης και επιστημονικής κοινότητας εντείνεται λόγω της αύξησης τω κρουσμάτων αλλά και της μετάλλαξης Δέλτα.

Σημειώνεται πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό που θα έχουν αντίκτυπο στους ανεμβολίαστους σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια.

Μόνο εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους

Το πρώτο και βασικότερο που πρέπει να αναμένουν οι πολίτες είναι πως η διασκέδαση θα εξελιχθεί ενόψει του χειμώνα σε «προνόμιο» σχεδόν αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Αυτό που εμμέσως έχει προαναγγελθεί, και αναμένεται να ισχύσει και επισήμως είναι πως εστιατόρια, καφέ, μπαρ, νυχτερινά κέντρα θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους στους κλειστούς χώρους τους.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, μόλις ο καιρός αλλάξει και χειμωνιάσει, δεν θα έχουν επιλογές διασκέδασης καθώς θα τους απαγορευτεί η είσοδος σε κλειστούς χώρους. Το κυβερνητικό επιτελείο θεωρεί ότι αυτό θα λειτουργήσει ως κίνητρο για μεγάλο κομμάτι ανεμβολίαστων.

The post Ψυχρολουσία: Επιστροφή της χρήσης μάσκας παντού! appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: