ΥΓΕΙΑ

Χαράλαμπος Γώγος: Προτείνω σκληρότερο Lockdown-Κανείς να μην κυκλοφορεί έξω-ΒΙΝΤΕΟ

This post was originally published on this site

“Κανείς να μην κυκλοφορεί έξω”, τόνισε ο κ. Γώγος, αναφορικά με τις περιοχές της Ελλάδας στις οποίες καταγράφεται ιδιαίτερα υψηλός αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού.

“Κανείς να μην κυκλοφορεί έξω”, τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, αναφορικά με τις περιοχές της Ελλάδας στις οποίες καταγράφεται ιδιαίτερα υψηλός αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού, σημειώνοντας ότι αν χρειαστεί πρέπει να ληφθούν κι άλλα μέτρα.

“Το lockdown να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερη έκταση”, συνέστησε ο καθηγητής.

Είμαστε στα όρια στη Θεσσαλονίκη, για αυτό και υπάρχει κινητικότητα στο Βόρεια Ελλάδα για να ανοίξουμε κι άλλες ΜΕΘ”, δήλωσε στη συνέχεια. “Ελπίζουμε να μην φτάσουμε στα όρια του Μπέργκαμο”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, η ανάπτυξη επιπρόσθετων χώρων ΜΕΘ, ακόμα και σε χώρους όπως το Βελλίδειο είναι μια σωστή σκέψη, αλλά προς το παρόν δεν χρειάζεται.

“Σε μια κρίση πρέπει να είμαστε έτοιμοι”, τόνισε σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίζοντας πως το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμοι αναπνευστήρες.

Όπως επεσήμανε ο κ. Γώγος, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στη Λάρισα όπου ανεβαίνουν τα κρούσματα.

.

https://www.newsitamea.gr/category/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1/feed/%d bloggers like this: