ΥΓΕΙΑ

Σοκ στην Πάτρα: 34χρονη με Κορονοϊό έπεσε από τον 1ο όροφο του νοσοκομείου στο Ρίο – ΒΙΝΤΕΟ

This post was originally published on this site

Η 34χρονη, με καταγωγή από το Αίγιο, είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό, και νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες στο νοσοκομείο του Ρίου.

Μια 34χρονη προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον 1ο όροφο της κλινικής covid στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, μία γυναίκα 34 ετών γύρω στις 5 παρά τα ξημερώματα του Σαββάτου, η γυναίκα βρισκόταν στο θάλαμο μαζί με άλλες δύο γυναίκες ασθενείς, οι οποίες μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη, ειδοποίησαν αμέσως την νοσηλεύτρια της βάρδιας.

Η 34χρονη, με καταγωγή από το Αίγιο, είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό, και νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την πτώση, προκλήθηκαν κατάγματα στο αριστερό της πόδι και θα υποβληθεί σε χειρουργείο τις επόμενες ώρες.

Η 34χρονη σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν άφησε κάποιο σημείωμα ωστόσο ήταν φορτισμένη ψυχολογικά. Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή τη πράξη, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί και το περιστατικό ερευνάται από την Αστυνομία.

The post Σοκ στην Πάτρα: 34χρονη με Κορονοϊό έπεσε από τον 1ο όροφο του νοσοκομείου στο Ρίο – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: