ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς θα κάνετε το τεστ Kορoνοϊού στα παιδιά σας-BINTEO

This post was originally published on this site

Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, κάθε οικογένεια θα μπορεί να προμηθευτεί από τα φαρμακεία τέσσερα δωρεάν self test τον μήνα, μόνο με το AMKA του κάθε μέλους της οικογένειας, από το φαρμακείο της γειτονιάς.

(Για παράδειγμα αν είστε μια οικογένεια με δύο παιδιά δικαιούστε τέσσερα self tests εσείς, τέσσερα ο σύζυγός σας, τέσσερα το ένα σας παιδί και τέσσερα το άλλο).

Από την στιγμή που ο πολίτης, σύμφωνα με το ελληνικό σχέδιο, θα το προμηθεύεται από τα φαρμακεία, θα μπορεί τηρώντας απαραίτητα τους κανόνες υγιεινής των χεριών να λαμβάνει δείγμα είτε από τη μύτη είτε από το στόμα, με την ειδική μπατονέτα που θα υπάρχει στην συσκευασία και θα κάνει το τεστ.

 

Η συσκευασία θα περιλαμβάνει και τον ειδικό ανιχνευτή του κορονοϊού, όπου θα μπορεί κάποιος εύκολα να τοποθετεί το δείγμα, προκειμένου να μάθει αν έχει COVID-19 ή όχι;

Πώς θα κάνετε το τεστ κορωνοϊού στα παιδιά;

Επειδή πολλοί είναι οι γονείς που αναρωτιούνται πώς θα μπορέσουν να κάνουν το τεστ κορωνοϊού στα παιδιά τους στο σπίτι, εμείς βρήκαμε ένα πλήρες βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα πριν μερικούς μήνες η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας και που δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία είτε πρόκειται να πάρετε δείγμα από το στόμα, είτε από τη μύτη.

 

 

 

The post Πώς θα κάνετε το τεστ Kορoνοϊού στα παιδιά σας-BINTEO appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: