ΚΑΙΡΟΣ

Πτώση θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες από Παρασκευή

This post was originally published on this site

• Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις επόμενες ημέρες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια

• Η θερμοκρασία θα πέσει και το κρύο θα είναι αισθητό το Σαββατοκύριακο

• Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν ενίσχυση και από την Παρασκευή θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο

Σήμερα Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά εως 4 μποφόρ στα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα μέχρι 7 μποφόρ

ΠΕΜΠΤΗ 05-11-2020

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα βόρεια και στο Ιόνιο πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-11-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και νωρίς το πρωί στο Ιόνιο, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Πτώση θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες από Παρασκευή 52

ΣΑΒΒΑΤΟ 07-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη, που το Σάββατο θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη .Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πτώση θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες από Παρασκευή 53

ΚΥΡΙΑΚΗ 08-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πτώση θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες από Παρασκευή 54

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αθήνα – Πιθανή βροχή την Πέμπτη

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες βροχές την Πέμπτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 17 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Πτώση θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες από Παρασκευή 55

Αυξημένες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 16 και 19 βαθμών Κελσίου.

Πτώση θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες από Παρασκευή 56

Αρχική%d bloggers like this: