ΥΓΕΙΑ

Νανά Παλαιτσάκη – Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο – Τι είπε για το εμβόλιο που έκανε

This post was originally published on this site

“Είχα οξύτατο πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης” έγραψε στην ανάρτησή της η Νανά Παλαιτσάκη – Τι ανάφερε για το εμβόλιο.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μέσα από το νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν”, η γνωστή δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν τις τελευταίες ώρες για το πρόβλημα της υγείας της.

Η δημοσιογράφος – που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό λόγω της συνεργασία της με τον Μένιο Φουρθιώτη – ένιωσε χθες το απόγευμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έναν έντονο πόνο στο στήθος. Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της και αμέσως κάλεσε το EKAB, προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη

“Με αφορμή την εισαγωγή μου χθες το μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστήσω για τα μηνύματα ενδιαφέροντος και αγάπης. Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες γιατρούς μου, καθώς είχα οξύτατη πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης.

Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μεταθέτουμε τα ιατρικά μας θέματα. Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο (σ.σ “Ερρίκος Ντυνάν”) έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια, καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα.

Εμβολιάστηκα ακριβώς γιατί ανήκω στις πολύ ευπαθείς ομάδες στο Λαϊκό και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό. Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστώ όλους πολύ”.

The post Νανά Παλαιτσάκη – Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο – Τι είπε για το εμβόλιο που έκανε appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: