ΥΓΕΙΑ

Μετά τον μαραθώνιο καρκίνου έτρεξε στον Μαραθώνιο Κρήτης – Συγκινεί η αθλήτρια Μαρία Πολύζου-ΒΙΝΤΕΟ

This post was originally published on this site

Hχηρό μήνυμα έστειλε σήμερα, από τα Χανιά, η αθλήτρια Μαραθωνίου Μαρία Πολύζου,

Ένα ηχηρό μήνυμα έστειλε σήμερα, από τα Χανιά, η αθλήτρια Μαραθωνίου Μαρία Πολύζου, η οποία, έπειτα από τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο επέστρεψε και πάλι στη δράση!

Με δύναμη ψυχής, σχεδόν έξι μήνες μετά την θεραπεία της, μοιράστηκε την προσωπική της νίκη.

“Σήμερα εδώ στην όμορφη Κρήτη, στα Χανιά, έτρεξα ξανά. Ένας αγώνας που αποτελεί για εμένα μια προσωπική νίκη. Μια νίκη γιατί μετά τον Μαραθώνιο καρκίνου που πέρασα το να βρίσκομαι στην εκκίνηση και στον τερματισμό ενός αγώνα ήταν ένα ισχυρό μήνυμα.

Για όλες τις γυναίκες, για όλους τους ανθρώπους που παλεύουν με τον καρκίνο πραγματικά όταν αγαπάς τη ζωή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.” είπε.

Η κ. Πολύζου έχει συμμετάσχει σε παραπάνω από 48 μαραθωνίους αγώνες σε όλη της την ζωή και από το 1988 έως σήμερα έχει διανύσει παραπάνω από 280.000 χιλιόμετρα. Όπως είπε η ίδια “το κοντέρ γράφει πάρα πολλά”.

Μάλιστα, το 1998 η Μαρία Πολύζου κατέκτησε το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες με χρόνο 2:33:40, καταλαμβάνοντας την 11η θέση.

 

ΠΗΓΗ zarpanews.gr

The post Μετά τον μαραθώνιο καρκίνου έτρεξε στον Μαραθώνιο Κρήτης – Συγκινεί η αθλήτρια Μαρία Πολύζου-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: