ΥΓΕΙΑ

Λιμενικός έτρεχε με κατεβασμένη μάσκα και του έριξαν 300€ πρόστιμο – «Καλά να πάθει», φώναζαν οι περαστικοί

This post was originally published on this site

Πρόστιμο σε λιμενικό: Πρόκειται για το περιστατικό, με τον λιμενικό, ο οποίος έκανε τζόκινγκ. Ο ίδιος είχε κατεβασμένη μάσκα και του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Από εκεί και πέρα, ένας πολίτης που περνούσε από το σημείο, ανέφερε «καλά να πάθει».

Πρόστιμο σε λιμενικό: Λεπτομέρειες για το περιστατικό του

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε πριν από λίγες στην παραλία του Βόλου. Εκεί λοιπόν κλιμάκιο του λιμενικού βεβαίωσε πρόστιμο σε συνάδελφό τους, επειδή ενώ έτρεχε, δεν φορούσε σωστά την μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, λιμενικός που έφαγε την καμπάνα δεν υπηρετεί στον Βόλο. Βρέθηκε για λίγες μέρες στη γενέτειρά του προκειμένου να διευθετήσει οικογενειακές του υποθέσεις.

Πρόστιμο σε λιμενικό: Τι έγινε στη συνέχεια:

Αξιοποιώντας τον κωδικό 6 του 13033 για άθληση αποφάσισε να τρέξει στην παραλία. Δεν φαντάστηκε όμως ότι θα πέσει πάνω σε κλιμάκιο και μάλιστα συναδέλφων του, οι οποίοι μόλις τον είδαν να τρέχει έχοντας πεσμένη κάτω από το πηγούνι τη μάσκα του έσπευσαν αμέσως να τον γράψουν. Ο ίδιος προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι η μάσκα έπεσε στιγμιαία, όμως εκείνοι ήταν ανένδοτοι.

Τι ακολούθησε:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρών στο περιστατικό ήταν μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, ο οποίος φέρεται να είπε: «καλά να πάθει», αγανακτισμένος για πρόστιμα που έχουν κατά καιρούς επιβληθεί σε δρομείς από συναδέλφους του λιμενικού που του βεβαιώθηκε η παράβαση.

The post Λιμενικός έτρεχε με κατεβασμένη μάσκα και του έριξαν 300€ πρόστιμο – «Καλά να πάθει», φώναζαν οι περαστικοί appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: