TRAVEL

Κύπρος: Ο κ. Κουμής στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο η ανθρεκτικότητα του τουριστικού συστήματος

This post was originally published on this site

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου κ. Κώστας Κουμής για να συμμετάσχει στη Ευρωπαϊκή σύνοδο με θέμα την βελτίωση της ανθεκτικότητας του τουριστικού οικοσυστήματος.

Η έναρξη της συνόδου δόθηκε από τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την εσωτερική αγορά κ. Thierry Breton και ουσιαστικά εστιάζεται σε τρεις ενότητες, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την πράσινη μετάβαση, και την ανάγκη για αναβάθμιση και αναπροσαρμογή  των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού στον τουριστικό τομέα.

Στο πλαίσιο της συνόδου ο κ. Κουμής είχε συναντήσεις, μεταξύ άλλων, με την Ισπανίδα ομόλογο του Rosana Morillo, την κα Valentina Superti, Διευθύντρια του Tμήματος Oικοσυστημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Aγοράς, τον Πρόεδρο του Εθνικού  Οργανισμού Τουρισμού της Πορτογαλίας κ. Louis Araujo και την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Μάλτας στην ΕΕ κα Kathiana Bonello.

Το άρθρο Κύπρος: Ο κ. Κουμής στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο η ανθρεκτικότητα του τουριστικού συστήματος εμφανίστηκε πρώτα στο TravelDailyNews Greece & Cyprus.

Κύπρος: Ο κ. Κουμής στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο η ανθρεκτικότητα του τουριστικού συστήματος

%d bloggers like this: