ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός – Συγκλονίζει δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ: Κόλλησα εγώ και όλη η οικογένειά μου-Πλέον μόνο ελπίζουμε…Η ανάρτησή του

This post was originally published on this site

Το δικό του μήνυμα για την πανδημία του κορονοϊού ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αντώνης Κρητικός, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός.

Το δικό του μήνυμα για την πανδημία του κορονοϊού ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αντώνης Κρητικός, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον ιό, όπως και όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Ο ίδιος, μίλησε και για τα συμπτώματα που είχε, τονίζοντας όμως πως τον κυρίευσε ο φόβος.

“Όταν ο ιός χτύπησε την πόρτα του δικού μας σπιτιού πέρα από τον πυρετό, τους πόνους σε όλο το σώμα, την πρωτοφανή εξάντληση, τους πονοκεφάλους, τον έντονο βήχα, την αγευσία και την ανοσμία, όλα τα συμπτώματα δηλαδή που περιμένει ένας φορέας του ιού, μας κυρίευσε και ο φόβος”, έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο facebook.

Ο ίδιος αναφέρει πως ιός “χτύπησε” εκείνον, τη μητέρα του, την αδελφή του, αλλά πιο σοβαρά “χτύπησε” τον πατέρα του. “Πλέον μόνο ελπίζουμε… προσευχόμαστε και ευχαριστούμε τους γιατρούς που παρά τις δυσκολίες κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να νικήσουν τον ιό και να φέρουν τον μπαμπά πίσω στο σπίτι… στην οικογένεια του και σε εμάς που τον αγαπάμε και τον περιμένουμε να γυρίσει”, γράφει ο Αντώνης Κρητικός.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Μία προσευχή…

Μετά από 12 μέρες σε περιορισμό και με τον φόβο να μη μας έχει αφήσει, από το πρώτο λεπτό αυτής της περιπέτειας, το να διαβάζει κανείς στο διαδίκτυο σχόλια και “αναλύσεις” διαφόρων που ακόμα και σήμερα εμμένουν στην άποψη πως ο κορωνοιός είναι ένα ψέμα, προκαλεί οργή.

Όταν ο ιός χτύπησε την πόρτα του δικού μας σπιτιού πέρα από τον πυρετό, τους πόνους σε όλο το σώμα, την πρωτοφανή εξάντληση, τους πονοκεφάλους, τον έντονο βήχα, την αγευσία και την ανοσμία, όλα τα συμπτώματα δηλαδή που περιμένει ένας φορέας του ιού, μας κυρίευσε και ο φόβος. Αυτό γιατί πρόκειται για έναν ιό ύπουλο που δεν υπολογίζει ηλικίες και κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να εξελιχθεί… και αυτό είναι κάτι που το διαπιστώσαμε σύντομα.

Σήμερα περιμένουμε να χτυπήσει καθημερινά το τηλέφωνο από την εντατική του “Σωτηρία” προκειμένου να ακούσουμε μία θετική εξέλιξη, ένα νέο που θα μας κάνει να ελπίσουμε και να χαμογελάσουμε. Ο ιός “χτύπησε” εμένα, τη μητέρα μου, την αδελφή μου μα πιο σοβαρά “χτύπησε” τον μπαμπά μου.

Πλέον μόνο ελπίζουμε… προσευχόμαστε και ευχαριστούμε τους γιατρούς που παρά τις δυσκολίες κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να νικήσουν τον ιό και να φέρουν τον μπαμπά πίσω στο σπίτι… στην οικογένεια του και σε εμάς που τον αγαπάμε και τον περιμένουμε να γυρίσει. Για να αφήσουμε πίσω μας αυτό που ζήσαμε και να αποτελέσει μία κακή ανάμνηση, μία κακή παρένθεση που έκλεισε για την οικογένεια μας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

thetoc.gr

https://www.newsitamea.gr/category/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1/feed/%d bloggers like this: