ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Θρήνος χωρίς τέλος στη Μαλεσίνα – Έφτασαν τους 15 οι νεκροί-ΒΙΝΤΕΟ

This post was originally published on this site

Το 15ο θύμα του κορονοϊού στη Μαλεσίνα είναι μία γυναίκα.

Μεγαλώνει συνεχώς η μακάβρια λίστα του θανάτου από κορονοϊό στη Μαλεσίνα. Το πρωί του Σαββάτου έγινε γνωστός ο θάνατος μίας 80χρονης από την περιοχή.

Η γυναίκα βρισκόταν σε αιμοκάθαρση με τον κορονοϊό αρχικά να της δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα και τελικά να της κόβει το νήμα της ζωής της. Πρόκειται για το 15ο θύμα της covid-19 στη Μαλεσίνα, μια περιοχή που χτυπήθηκε με σφοδρότητα σε αυτό το 3ο κύμα.

Πάντως, να σημειωθεί ότι στο σύνολο του ο Δήμος Λοκρών πληρώνει βαρύ φόρο σε αυτή την πανδημία με συνολικά 24 απώλειες εκ των οποίων οι 22 είναι μέσα στο Μάρτιο.

Για πολλούς, ο γάμος της 21ης Φεβρουαρίου με τους 30 καλεσμένους μέσα στην εκκλησία και τους 200 απ’ έξω χωρίς μέτρα προστασίας, ήταν εκείνος που έφερε την έκρηξη κρουσμάτων, όπως όμως και το σκληρό lockdown στη Μαλεσίνα.

“Δεν μπορεί 21 να ήταν ο γάμος και 23 να είχαμε 70 κρούσματα” σημειώνει στο Live News ο πατέρας της νύφης, προσθέτοντας ότι “30 άτομα ήταν μέσα και 20-30 άτομα απ’ έξω και επειδή έκανε κρύο έφυγαν”, ενώ τόνισε πως δεν έγινε ούτε γλέντι, ούτε είχαν τυπωθεί προσκλήσεις.

Ένας γάμος στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου αλλά και η χαλαρότητα των κατοίκων της περιοχής που μαζεύονταν σε σπίτια και καφενεία προκάλεσε την τεράστια διασπορά. Πλέον σε κάθε σπίτι κι ένας νοσεί.

“Υπήρχε μια χαλάρωση. Υπήρχαν πολλοί αρνητές δεν φορούσαν μάσκα. Τα μαγαζιά που έκλειναν τις κουρτίνες και έβλεπαν τη μπάλα. Κρυφά κρυφά” τονίζουν κάτοικοι της περιοχής.

The post Κορονοϊός: Θρήνος χωρίς τέλος στη Μαλεσίνα – Έφτασαν τους 15 οι νεκροί-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: