ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Αγωνία για την 36χρονη έγκυο που διασωληνώθηκε – Θα εμβολιάζονταν μετά την γέννα” λέει ο σύζυγος της – ΒΙΝΤΕΟ

This post was originally published on this site

Η γυναίκα, η οποία διανύει την 24η εβδομάδα κύησης, πριν από λίγες ημέρες νόσησε με κορονοϊό.

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 36χρονη έγκυος στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ύστερα από επιπλοκές λόγω κορονοϊού.

Η γυναίκα, η οποία διανύει την 24η εβδομάδα κύησης, πριν από λίγες ημέρες νόσησε με κορονοϊό και έκτοτε η κατάστασή της άρχισε να επιβαρύνεται.

Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η 36χρονη νοσηλευόταν στη μονάδα Covid και λόγω βαριάς αναπνευστικής ανεπάρκειας κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στη ΜΕΘ Covid, όπου διασωληνώθηκε και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να προκαλέσουν τοκετό, λόγω του ότι βρίσκεται στον έκτο μήνα της κύησης.

Ο σύζυγος της 36χρονης μίλησε αποκλειστικά στο “Live News” στο Mega.

“Έχει βαριά πνευμονία. Φοβούνται και για το μωρό οι γιατροί. Σήμερα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο” σημείωσε. Σύμφωνα με το σύζυγό της, η 36χρονη εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ, όπου κόλλησε κορονοϊό από ασυμπτωματικό συνάδελφό της.

Στην αρχή είχε δέκατα και έβηχε συνέχεια. Την βάλανε στο νοσοκομείο και μετά την έστειλα στον Ηράκλειο. Της γύρισε σε πνευμονία. Μιλήσαμε και μου λέει ότι είναι καλά. Αργότερα μου έστειλε μήνυμα ότι θα την ετοιμάσουν για την εντατική” πρόσθεσε.

Η 36χρονη, υπογράμμισε ο σύζυγός της, σκόπευε να εμβολιαστεί αφότου γεννήσει.

Η 36χρονη, υπογράμμισε ο σύζυγός της, σκόπευε να εμβολιαστεί αφότου γεννήσει.

The post Κορονοϊός: Αγωνία για την 36χρονη έγκυο που διασωληνώθηκε – Θα εμβολιάζονταν μετά την γέννα" λέει ο σύζυγος της – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: