ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κηπουρός πήρε το καλάθι για τα άπλυτα και μας έδειξε πως να κάνουμε νόστιμες φράουλες στο μπαλκόνι μας-ΦΩΤΟ

This post was originally published on this site

Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια ερώτηση: Σας αρέσουν οι φράουλες; Είναι νόστιμες, το ξέρω. Σταμάτησα να αγοράζω γιατί οι βιολογικές είναι αρκετά ακριβές.

Έτσι, όταν άκουσα για αυτό το ιδιοφυές κόλπο, ήμουν όλη αυτιά. Όπως φαίνεται, μπορείτε να καλλιεργήσετε εύκολα τις δικές σας φράουλες αν ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα. Ανυπομονείτε να μάθετε πώς να το κάνετε, σωστά;

Γνωρίζετε ότι οι φράουλες είναι νούμερο ένα στην λίστα Dirty Dozen;

Αναρωτιέστε τι είναι; Λοιπόν, είναι ένας ετήσιος κατάλογος προϊόντων που περιέχουν τα περισσότερα φυτοφάρμακα. Επομένως, είναι καλή ιδέα να αγοράζετε βιολογικές.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν τρώω πλέον όσες συνήθιζα.

Αλλά τώρα, χάρη σε αυτό το μεγαλοφυές χειροποίητο κόλπο καλλιέργειας, ίσως καταφέρω να έχω φράουλες στον κήπο μου φέτος. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτό.

Εντάξει λοιπόν, πώς να το κάνετε;

Προφανώς, θα είναι πολύ εύκολο μόλις μάθετε τον τρόπο. Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα χρειαστείτε πριν ξεκινήσετε. Πρώτα απ ‘όλα, θα χρειαστείτε ένα πλαστικό καλάθι για τα άπλυτα ή οποιοδήποτε καλάθι με τρύπες.

Έπειτα πρέπει να πάρετε μια σακούλα σκουπιδιών ή μια λινάτσα, λίγο χώμα, και φυσικά φυτά φράουλας!

Βεβαιωθείτε ότι δεν θα το ξεχάσετε. Όπως ανέφερα νωρίτερα, εάν πάρετε βιολογικά, αποτελεί πιο υγιεινή επιλογή.

Θα χρειαστείτε επίσης έναν πλαστικό σωλήνα (PVC) ή λάστιχο για να το τοποθετήσετε στη μέση του καλαθιού και να το χρησιμοποιήσετε για πότισμα.

Τώρα, ευθυγραμμίστε την πλαστική σακούλα απορριμμάτων στο καλάθι και γεμίστε τη με χώμα. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ξεκινήσετε από το κάτω μέρος του καλαθιού.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι ή ένα ψαλίδι για να κόψετε την πλαστική σακούλα σκουπιδιών και τοποθετήστε το φυτό φράουλας.

Θα πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι την κορυφή. Βεβαιωθείτε ότι το καλάθι δεν είναι παραγεμισμένο με πάρα πολλά φυτά .

Μόλις ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία, τοποθετήστε τον πλαστικό σωλήνα.

Πριν το κάνετε αυτό, ανοίξτε μερικές τρύπες σε αυτόν έτσι ώστε να περνάει. Είναι πραγματικά πολύ απλό.

Το τελικό βήμα είναι να κόψτε την πλαστική σακούλα ή λινάτσα που περισσεύει, και είστε έτοιμοι!

Μπορείτε πλέον να αρχίσετε να καλλιεργείτε φράουλες. Χριστέ μου! ποιος φανταζόταν ότι κάτι τέτοιο ήταν δυνατό; Σίγουρα όχι, εγώ! Αλλά σίγουρα είμαι ενθουσιασμένη και δεν βλέπω την ώρα να το δοκιμάσω.

Μπορείτε να το πιστέψετε;

Γιατί κανένας δεν μου έμαθε πως να το κάνω νωρίτερα; Θα μπορούσα να είχα σπιτικές βιολογικές φράουλες όλο το καλοκαίρι. Τι πιστεύετε για αυτήν την ιδέα; Την έχετε δοκιμάσει σας; Ελπίζω να μην αποτύχω όταν το προσπαθήσω!

The post Κηπουρός πήρε το καλάθι για τα άπλυτα και μας έδειξε πως να κάνουμε νόστιμες φράουλες στο μπαλκόνι μας-ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: