ΧΡΗΣΙΜΑ

Καθαρίστε τη σκουριά από τα σκεύη μαγειρικής και κάντε τα ξανά σαν καινούρια με 2 υλικά από τη κουζίνα σας

This post was originally published on this site

Σκουριά σε παλιά σκεύη: Πρόκειται για έναν από τους εφιάλτες των νοικοκυρών στο σπίτι. Αυτό, διότι αντιμετωπίζουν προβλήματα ως προς την απομάκρυνσή της. Ωστόσο, για να βγει, δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

Πάντως, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε σε καμία των περιπτώσεων. Αυτό, διότι υπάρχει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Για να μπορέσετε να πετύχετε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες, οι οποίες βρίσκονται παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Σκουριά σε παλιά σκεύη: Υλικά

Αρχικά συγκεντρώστε τα υλικά που θα χρειαστείτε για να βγάλετε εις πέρας τη συγκεκριμένη διαδικασία. Αυτά που θα πρέπει να έχετε για να κάνετε το ταψί σας να αστράφτει είναι ένα μπουκάλι αναψυκτικού (σ.σ. να είναι τύπου cola), καθώς και ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

H εκτέλεση της διαδικασίας

– Ξεκινήστε τοποθετώντας ικανή ποσότητα του αναψυκτικού στο ταψί και αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά. Ανάλογα με την ποσότητα της σκουριάς που έχει το ταψί σας χρειάζεται και το ανάλογο χρονικό διάστημα παραμονής του αναψυκτικού.

– Αφού αφήσετε το αναψυκτικό να δράσει πάρτε το κομμάτι αλουμινόχαρτου και κάντε το μπάλα έτσι ώστε να ξύσετε την σκουριά από το ταψί. Το αναψυκτικό σίγουρα θα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά καθώς η σκουριά θα φύγει πολύ γρήγορα.

– Τέλος, ξεπλύνετε καλά το ταψί. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

 

 

.

The post Καθαρίστε τη σκουριά από τα σκεύη μαγειρικής και κάντε τα ξανά σαν καινούρια με 2 υλικά από τη κουζίνα σας appeared first on Newsitamea.gr.

Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο -Newsitamea.gr%d bloggers like this: