ΥΓΕΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή στην παραλιακή – Πάνω από 100 άτομα ουρά για ένα ποτό take away-BINTEO

This post was originally published on this site

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη παρά την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Μάλιστα, οι περισσότεροι που είχαν συγκεντρωθεί στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης δεν τηρούσαν κανένα μέτρο προστασίας.

Για ποτάκι πάνω από 100 άτομα στη παραλιακή

Στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr το απόγευμα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης φαίνεται πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για ποτά και κοκτέιλ έξω από καταστήματα που λειτουργούν υπό το καθεστώς take away, στη διασταύρωση των οδών Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως.

Επέμβαση της Αστυνομίας για την απομάκρυνση του πλήθους

Οι εικόνες συνωστισμού έξω από καταστήματα της Θεσσαλονίκης με ποτά take away επέφεραν την επέμβαση της Αστυνομίας, το απόγευμα του Σαββάτου, που διέλυσε το πλήθος. Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. με μεγάφωνα, λίγο πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9 το βράδυ, πέρασαν από τη λεωφόρο Νίκης. Παραμένει άγνωστο αν βεβαιώθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμα και μετά τις συστάσεις των αστυνομικών αρκετοί ήταν αυτοί που συνέχισαν για τα επόμενα λεπτά να κάθονται και να πίνουν το ποτό τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει, πάνω σε μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούν για καθίσματα αλλά και να στέκονται όρθιοι.

The post Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή στην παραλιακή – Πάνω από 100 άτομα ουρά για ένα ποτό take away-BINTEO appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: