ΥΓΕΙΑ

Η 8χρονη Αριάδνη έκοψε τα μαλλιά της για να τα χαρίσει σε γυναίκες με καρκίνο

This post was originally published on this site

Μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης παραδίδει στα παιδιά η 8χρονη Αριάδνη που αποφάσισε να κόψει την κοτσίδα της και να την προσφέρει στο πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών “Χάρισε Δύναμη” για να βοηθήσει γυναίκες με καρκίνο.

Η όμορφη πράξη της μικρής έγινε γνωστή μέσα από την ανάρτηση της σελίδας του Οργανισμού “Άλμα Ζωής” που δημοσίευσε τη φωτογραφία με την κομμένη πλεξούδα της 8χρονης μαζί με το δύνατο μήνυμα ενθάρρυνσης που έγραψε “Κοίταξε τον φόβο κατάματα, κι εκείνος θα φοβηθεί και θα φύγει“.

Πολλά παιδάκια έχουν συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς αλλά και μεγάλους που ασθενούν από καρκίνο και δεν έχουν μαλλιά, να αισθανθούν όμορφα και να ξεπεράσουν με χαμόγελο την περιπέτεια που βιώνουν.

Με τα μαλλιά που χαρίζονται κατασκευάζονται νέες περούκες, οι οποίες και δωρίζονται σε ασθένεις που μάχονται τον «καρκίνο». Μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία εδώ

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η 8χρονη Αριάδνη μαζί με την κοτσίδα της, δώρισε και χρήματα από τον κουμπαρά της για την στήριξη των καρκινοπαθών.

Μπράβο στους γονείς που σπέρνουν τόσο όμορφες σκέψεις στο παιδάκι τους!

The post Η 8χρονη Αριάδνη έκοψε τα μαλλιά της για να τα χαρίσει σε γυναίκες με καρκίνο appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: