TRAVEL

Ετήσια Σύνοδος Κορυφής PATA 2024: Μετασχηματίζοντας τον τουρισμό στην Ασία-Ειρηνικό

This post was originally published on this site

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Η PATA(Pacific Asia Travel Association) στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής στο Μακάο τις ερχόμενες μέρες θα παρουσιάσει τους πιο αναγνωρισμένους ηγέτες της τουριστικής βιομηχανίας παγκοσμίως, ενώ αποκάλυψε νέα στοιχεία του προγράμματος PATA Annual Summit 2024 που θα παρουσιάσει τις τελευταίες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της PATA. Με φόντο το φαντασμαγορικό Μακάο της Κίνας, η σύνοδος κορυφής θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2024.

Με οικοδεσπότη το Κυβερνητικό Γραφείο Τουρισμού του Μακάο (MGTO) η τριήμερη εκδήλωση με θέμα «Reimagining Tourism» υπογραμμίζει τις δυνατότητες έναρξης μιας άνευ προηγουμένου εποχής μετασχηματισμού στην τουριστική βιομηχανία της Ασίας-Ειρηνικού που θα διαμορφώσει τα ταξίδια και τον τουρισμό ώστε να είναι πιο ανθεκτικά και βιώσιμα τα επόμενα χρόνια.

«Ενώ η βιωσιμότητα παραμένει κομβικό σημείο, η φετινή σύνοδος θα εμβαθύνει σίγουρα σε ευρύτερες συζητήσεις που προκαλούν σκέψη, και θα περιλαμβάνει τομείς όπως οι τάσεις της ταξιδιωτικής τεχνολογίας, οι στρατηγικές μάρκετινγκ, η τουριστική πολιτική και οι πολιτιστικές εξελίξεις, και θα καταλύσει θετικές αλλαγές που ξεπερνούν τα τρέχοντα πρότυπα σε διάφορες διαστάσεις του τουρισμού», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της PATA, Noor Ahmad Hamid.

Και συνέχισε, «Η PATA εκφράζει την ειλικρινή της ευγνωμοσύνη στο Γραφείο Τουρισμού της Κυβέρνησης του Μακάο και στην SJM Resorts για την ανεκτίμητη υποστήριξή τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Με τη συλλογική προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων μερών, σε συνδυασμό με τον μαγευτικό προορισμό του Μακάο, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι πετύχαμε τον υψηλότερο αριθμό εγγραφών αντιπροσώπων για την ετήσια σύνοδο κορυφής PATA από το τέλος της πανδημίας. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω ότι όταν τα μέλη της PATA συγκεντρωθούν σε πλήρη ισχύ σε μια τέτοια εμβληματική εκδήλωση όπως η Ετήσια Σύνοδος Κορυφής της PATA παρουσιάζουν μια ευκαιρία για τον Σύνδεσμο να αποκτήσει πλήρη δύναμη που θα μπορεί να επαναπροσδιορίσει αυτό που είναι η PATA. Μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί μόνο όταν είμαστε μαζί. Ως εκ τούτου, ελπίζουμε ότι τα μέλη από όλο τον κόσμο θα αδράξουν αυτή την ευκαιρία για να βρουν σημεία επαφής για να συνεργαστούν μεταξύ τους καθώς η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία ανακάμπτει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της».

Η Διευθύντρια του Κυβερνητικού Γραφείου Τουρισμού του Μακάο, Maria Helena de Senna Fernandes, δήλωσε: «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την Ετήσια Σύνοδο Κορυφής της PATA 2024 και να επεκτείνουμε την καλύτερη φιλοξενία του Μακάο για να εξασφαλίσουμε μια επιτυχημένη εκδήλωση. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που ο προορισμός μας διοργάνωσε μια εμβληματική εκδήλωση PATA και θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να παρέχουμε στους αντιπροσώπους από όλη την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού μια εμπειρία από πρώτο χέρι σχετικά με τη νέα δυναμική ανάπτυξη του Μακάο ως παγκόσμιου τουριστικού κέντρου και τον ελεύθερο χρόνο.»

Οι σπουδαιότεροι ομιλητές στο κύριο συνέδριο θα είναι η Maria Helena de Senna Fernandes, διευθύντρια του Κυβερνητικού Γραφείου Τουρισμού του Μακάο η Daisy Ho, Managing Director, SJM Resorts, S.A. ο Dane Cheng, εκτελεστικός διευθυντής, Συμβούλιο Τουρισμού του Χονγκ Κονγκ, ο Florian Sengstschmid, διευθύνων Σύμβουλος του Συμβουλίου Τουρισμού του Αζερμπαϊτζάν ο Fathmath Thaufeeq, CEO & Managing Director, Maldives Marketing and PR Corporation (Visit Maldives), η Manisha Saxena, γενική διευθύντρια του υπουργείο Τουρισμού, της Ινδίας, και ο Pansy Ho, εκτελεστικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Shun Tak Holdings Limited, ο David Fowler, αντιπρόεδρος και επικεφαλής, Διασυνοριακή & Αριστεία Πωλήσεων- Asia Pacific, της Visa, και ο Mich Goh, επικεφαλής δημόσιας πολιτικής, Νοτιοανατολική Ασία, Ινδία, Χονγκ Κονγκ & Ταϊβάν, της Airbnb.

Το άρθρο Ετήσια Σύνοδος Κορυφής PATA 2024: Μετασχηματίζοντας τον τουρισμό στην Ασία-Ειρηνικό εμφανίστηκε πρώτα στο TravelDailyNews Greece & Cyprus.

Ετήσια Σύνοδος Κορυφής PATA 2024: Μετασχηματίζοντας τον τουρισμό στην Ασία-Ειρηνικό

%d bloggers like this: