ΥΓΕΙΑ

Δείχνει για 1η φορά την “τρύπα” στο κεφάλι της: Η Χαρά Παππά πάσχει από αλωπεκία & το αποκάλυψε με 1 φώτο

This post was originally published on this site

Δύσκολες ώρες περνάει η Χαρά Παππά μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από αλωπεκία και τα πρώτα σημάδια ήδη να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Το γνωστό μοντέλο έκανε το νέο Q&A στο instagram όπου και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, με αφορμή την πρόταση μετακόμιση και την συγκατοίκηση με τον νέο της σύντροφο.

Η Χαρά Παππά σε ερώτηση για το άγχος και τα ψυχοσωματικά απάντησε με μια φωτογραφία από τριχωτό της κεφαλής της σχολιάζοντας «Hello αλωπεκία, καινούργιο ξέσπασμα αυτό τώρα».

Χαρά Παππά

Με βάση την παραπάνω φωτογραφία της Χαράς Παππά, πρόκειται για γυροειδής αλωπεκία, αποτελεί ένα αυτοάνοσο νόσημα που προσβάλλει τις τρίχες στο κεφάλι και το σώμα. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ανομοιόμορφη τριχόπτωση.

Χαρά Παππά: «Έχω περάσει κατάθλιψη»

Το μοντέλο σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη: «Εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει. Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα όχι και προσπαθούσα πάντα να ευχαριστώ τους πάντες.

Έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου», ανέφερε η Χαρά Παππά.

The post Δείχνει για 1η φορά την “τρύπα” στο κεφάλι της: Η Χαρά Παππά πάσχει από αλωπεκία & το αποκάλυψε με 1 φώτο appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: