ΥΓΕΙΑ

Δάκρυσε ο Βασίλης Κικίλιας – Ευχαριστώ τους υγειονομικούς αλλά χωρίς δώρα και βαρέα ανθυγιεινά! (βίντεο)

This post was originally published on this site

img

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του αναφερόμενος για την προσπάθεια που καταβάλει στην κρίση του κορωνοϊού το υγειονομικό προσωπικό.

Την Τρίτη το βράδυ ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Special Report, κατά την οποία αναφερόμενος στην προσπάθεια του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού να σώσουν ζωές, μέσα στις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του νέου κορωνοϊού συγκινήθηκε. «Έχω δεθεί άρρηκτα με τις νοσηλεύτριες, τις τραπεζοκόμες τις καθαρίστριες τους γιατρούς τους ανθρώπους φυλάνε τα νοσοκομεία. Είναι συγκλονιστικοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω», είπε ο Βασίλης Κικίλιας και λύγισε.

Τους είπαμε «ευχαριστώ» αλλά αυτό δεν τρώγεται, αναφέρει στο κύριο άρθρο η ναυαρχίδα της δεξιάς παράταξης εφημερίδα καθημερινή

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της:

«Είχαμε υποσχεθεί, ως κράτος και κοινωνία, ότι δεν θα ξεχάσουμε τους ανθρώπους που έδωσαν και δίνουν τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων μας. Τους είπαμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό μετράει πολύ, αλλά δεν… τρώγεται.

Πολλά ελέχθησαν, αλλά λίγα τηρήθηκαν. Πέρα από την ενίσχυση που πήραν αυτοί οι άνθρωποι από ιδρύματα, το κράτος δεν τους έδωσε ειδικό επίδομα, ούτε και δώρο Χριστουγέννων. Καθώς μετράμε μέρες για το τέλος του έτους, αυτή η αδικία πρέπει να διορθωθεί».

Ξεχασμένα στο συρτάρι τα βαρέα και ανθυγιεινά των υγειονομικών

Αρκετά επιφυλακτικός δηλώνει στην ΑΥΓΗ ο Παναγιώτης Παντέλης, νοσηλευτής Ψυχικής Υγείας, μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ, καθώς «και τα προηγούμενα ανάλογα πορίσματα παρέμειναν στα συρτάρια των υπουργών και δεν έφτασαν στη Βουλή».

https://ergasiakanea.eu/category/ygeia/feed

%d bloggers like this: