ΥΓΕΙΑ

Απίστευτο περιστατικό: Γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου πήρε δείγμα από ασθενή με Kορονοϊό για να εκδώσει πλαστό πιστοποιητικό νόσησης

This post was originally published on this site

Μεσολόγγι: Γιατρός του νοσοκομείου πήρε δείγμα από θετικό ασθενή για να βγάλει πλαστό πιστοποιητικό νόσησης

Νέες βαρύτατες καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, αλλά και νόσησης έρχονται στο φως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στον Παλαμά Καρδίτσας.

Νέες βαρύτατες καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, αλλά και νόσησης έρχονται στο φως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στον Παλαμά Καρδίτσας.

Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, στο μικροσκόπιο των ελεγκτών της Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα, μπαίνει το νοσοκομείο του Μεσολογγίου, καθώς υπήρξε καταγγελία για πλαστό πιστοποιητικό νόσησης γυναίκας γιατρού.

Συνάδελφός της στα εξωτερικά ιατρεία φέρεται να πήρε δείγμα από ασθενή με κορονοϊό για να το καταγράψει ως δικό της και να της δοθεί πιστοποιητικό νόσησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρακλάδια των κυκλωμάτων με πλαστά πιστοποιητικά έχουν εντοπιστεί σε Αιτωλοακαρνανία και Κρήτη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την καταγγελία της αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Άννας Μαστοράκου, αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα δέχονται δεκάδες γιατροί για να εκδώσουν επί πληρωμή πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.

The post Απίστευτο περιστατικό: Γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου πήρε δείγμα από ασθενή με Kορονοϊό για να εκδώσει πλαστό πιστοποιητικό νόσησης appeared first on Newsitamea.gr.

https://www.newsitamea.gr/

%d bloggers like this: