ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανασφάλιστος ο φύλακας που σκοτώθηκε από σκυλιά! Απαράδεκτος ο εργοδότης (βίντεο)

This post was originally published on this site

img

Απίστευτη ομολογία από τον εργοδότη της επιχείρησης όπου εργαζόμενος έχασε την ζωή του στην εκπομπή του MEGA – LIVE NEWS . «Hταν ανασφάλιστος επειδή ο ίδιος μου το είχε ζητήσει, και σήμερα να μου το ξαναζητούσε πάλι θα το ξαναέκανα!»

Έξαλλη η απάντηση από τον δημοσιογράφο

Δείτε το βίντεο

Για τις κακές εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στα συσκευαστήρια των Λεχαινών, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση», Δημήτρης Καραγεωργόπουλος αποκαλύπτει σήμερα στο newsit.gr πως το καθεστώς εργασίας του άτυχου άντρα ήταν επισφαλές καθώς ο εργαζόμενος ήταν ανασφάλιστος και μη δηλωμένος στο σύστημα Εργάνη.

Σημειώνεται εδώ, ότι εντύπωση προκαλεί και η πληροφορία που αναμεταδίδουν τοπικά site της Ηλείας ότι συχνά, ο εν λόγω εργαζόμενος κοιμόταν στο φυλάκιο του συσκευαστηρίου για να γλιτώνει βενζίνες – σ.σ ήταν κάτοικος Αμαλιάδας και το συσκευαστήριο βρίσκεται στα Λεχαινά (απόσταση 22 χλμ). Παράλληλα ο κ.Καραγεωργόπουλος κάνει λόγο και για σοβαρή ολιγωρία στον τρόπο που ειδοποιήθηκε το σώμα επιθεώρησης εργασίας της Ηλείας από την ώρα που συνέβη το αποτρόπαιο γεγονός.

https://ergasiakanea.eu/category/ergasiaka-nea/feed

%d bloggers like this: